Over

Sporten en bewegen werd er bij mij al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Met sportieve ouders was de keuze om te gaan voetballen bijna vanzelfsprekend.

Nadat ik als jeugdspeler geselecteerd werd voor het Amsterdams elftal begon mijn profcarriere als voetballer bij clubs als: HFC Haarlem, FC Volendam, Aberdeen FC (Schotland) en FC Eindhoven. Dit bracht me uiteindelijk tot rond de 150 wedstrijden betaald voetbal.

Na mijn carrière als profvoetballer was het dan ook een logische keuze om door te gaan in en met sport. Mijn interesse bleek al snel uit te gaan naar het begeleiden van individuen. Naast het behalen van mijn opleidingen had ik tevens het geluk omringd te zijn door een aantal kwalitatief goede personal trainers, waardoor ik al snel de fijne kneepjes van het vak leerde. Met inmiddels jaren ervaring blijft het voor mij geweldig om te zien waartoe het menselijk lichaam in staat is.

Sven.

OPLEIDINGEN

• Bayesian Bodybuilding Personal Trainer

• Perfect Performance Praktijk Clinics:

Powerliften Main & Assistance Lifts

Squats