Waarom Personal training?

Personal Training staat in het teken van persoonlijke aandacht en maximaal resultaat. Tijdens de volledig 1 op 1 trainingen leer ik je bewegen met de juiste techniek en worden er alleen oefeningen gedaan die zin hebben. Ik ben iemand die rekening houd met jouw niveau en streef alleen reƫele doelstellingen na. Het toepassen van de juiste intensiteit en passende overload maakt progressie mogelijk waardoor de gestelde doelstelling gerealiseerd kan worden.

Wat je motief ook is, ik bied jou een no-nonsense aanpak gepasseerd op feiten waarbij je wijzer zult worden op het gebied van training, voeding, supplementen en lifestyle.

Visie

Voor het behalen van resultaat zijn een aantal kernelementen van belang.

VOEDING-TRAINING-HERSTEL-GEDRAG-PLEZIER

Een gezond en op jou afgestemd voedingsplan is essentieel als je wilt afvallen of aankomen. Heb jij je hier wel eens in verdiept?

Krijg de juiste fysieke belasting met passende overload die hoort bij jouw doelstelling. Welke oefeningen doe jij? Hoe zit het met het aantal sets, herhalingen, hersteltijd en tempo van bewegen?

Voldoende rust is minstens zo belangrijk als training en cruciaal voor vooruitgang. Is je lichaam volledig hersteld om weer optimaal te belasten?

Om je doelstelling te realiseren moet je vaak iets anders en/of meer doen dan je voorheen deed. Verval jij ook in bepaalde gewoontes en heb je hulp nodig om je gedrag daarin aan te passen?

Uitdagende trainingen met voldoende variatie zijn en blijven leuk. Trainen is ook een uitlaatklep waarbij gelachen mag worden. Kijk jij ook wel eens uit naar de komende training?

Werkwijze

Na een grondige intake, waarin de persoonlijke doelstelling en eventueel bestaande blessures of beperkingen duidelijk worden, zal er een professionele Inbody Lichaamsmeting plaatsvinden. Aan de hand van deze gegevens zal er een plan van aanpak met bijbehorende trainingsmethode vastgesteld worden, die past bij het behalen van jouw doelstelling.

Trainen met een Personal Trainer is leuk, inspirerend en motiverend. Kortom, een geweldige investering in je algehele gezondheid en well-being.

Wil jij ook resultaat behalen?

Laten we aan de slag gaan!

Je kunt contact met me opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.